Viamaximum Pro - étrendkiegészítő férfiaknak (2 db)

Cikkszám: 5990131720258
Kellemessé varázsolná az együtt töltött pillanatokat de nem tudja mi segíthetne ebben? Akkor ezt a termékünket önnek találták ki!
A Viamaximum Pro természetes alapanyagú étrend-kiegészítő kapszulánkat férfiak számára javasoljuk, hogy az kellemessé varázsolja az együttlétet, így nem marad más teendője minthogy együttlét előtt egy-két órával bevegyen egy kapszulát. A készítmény alkohollal együtt is bevehető.

Összetevők:
L-arginine, kapszula anyaga: zselatin, Ginkgo Biloba, Mumijó, Ziziphus jujube kivonat, Maca kivonat, Ginseng, Szabalpálma kivonat, Zöldbab kávé-kivonat (természetes koffein), B3-vitamin (Nikotinamid), E-vitamin (DI-alfa-tokoferil-acetát), B5-vitamin (kalcium-D-pantotenát), B6-vitamin (piridoxin-hidroklorid), színezékek: E171 (titán-dioxid), E131 (patent kék), B12-vitamin (ciano-kobalamin)

Hatóanyagok 1 kapszulában:
- L-arginine (100 mg)
- Ginkgo Biloba (60 mg)
- Mumijó (50 mg)
- Ziziphus jujube kivonat (50 mg)
- Maca kivonat (50 mg)
- Ginseng (40 mg)
- Szabalpálma kivonat (30 mg)
- Zöld kávé kivonat (20 mg)
- B3-vitamin (16 mg)
- E-vitamin (12 mg)
- B5-vitamin (5,5 mg)
- B6-vitamin (1,4 mg)
- B12-vitamin (2,5 ?g)

Adagolás (napi ajánlott mennyiség):
Együttlét előtt legalább 1 órával 1 - 2 szemet vegyen be.
Egy kapszula 20 mg zöldkávé kivonatot tartalmaz, melynek koffein-tartalma 99%, így egy kapszulában 19,8 mg koffein található.

Figyelmeztetés:
Gyermekek elől elzárva, hűvös, száraz helyen tárolandó! Több órás erekció esetén azonnal forduljon orvoshoz! 18 éven aluliaknak használata nem ajánlott! Ne lépje túl az ajánlott napi mennyiséget! Más gyógyszer szedése esetén használat előtt kérje ki kezelőorvosa véleményét! Magas vérnyomás, szív- és májbetegség esetén kérje ki kezelőorvosa véleményét! Az étrend-kiegészítő nem helyettesíti a vegyes étrendet és az egészséges életmódot!
OÉTI engedélyszám: 5251/2009
Beszerzés alatt
Ezt a terméket már nem forgalmazzuk,
ezért nem lehet rá rendelést leadni.
Utolsó ára: 2 790 Ft
Ezek a termékek is érdekelhetnek
© 2006-2024 minden jog fenntartva. Erotissimo.hu szexshopAdatkezelési tájékoztató
Az oldalak erotikus képeket, szövegeket is tartalmazhatnak, megtekintésüket csak 18 év felettieknak ajánljuk.
Szexshop, vibrátor :: Vibrátor webshop :: fehérnemű :: szex kellékek :: diszkrét szexshop :: vibrátor vásárlás :: Online szexshop